Domov | O Podjetju | Tehnološka konferenca | Novice | Facebook | Sitemap | RSS | Iskanje | Galerija | Obrazci | Certifikati kakovosti
Anet
Dodatna oprema
kovcki

STREŠNI KOVČKI

Strešni kovčki Farad so skrbno in natačno ustvarjeni v sodelovanju z nekaterimi avtomobilskimi proizvajalci. Ta interakcija omogoča popolno skladje vrhunske kvalitete s pošteno ceno.

kovcki

STREŠNI PRTLJAŽNIKI IN KOVČKI

Strešni nosilci prtljage italjanskega proizvajalca La Prealpina združujejo kvalitetno izbran material, svojevrsten dizajn in raznolikost izvedb. Osnove oziroma prečke lahko izbirate med aluminijem in kovino, prevlečeno s črno plastiko. Po obliki so v preseku lahko pravokotne, polkrožne ali profilirane. Največja prednost La Prealpininih prtljažnikov pa je, da so osnove oziroma prečke s ključavnico univerzalne. Zamenjate avto - zamenjate samo KIT, osnova pa lahko ostane ista. Poleg osnovnih strešnih nosilcev prtljage vam nudimo tudi nosilce koles in smuči. Če je vaš prtljažni prostor v avtu premajhen, pa so v naši široki ponudbi na razpolago tudi strešni kovčki različnih dimenzij in barv proizvajalca FARAD. Poleg La Prealpine je v naši ponudbi prisoten tudi italijanski proizvajalec strešnih nosilcev prtljage MENABO.

www.laprealpina.it

kovcki

METLICE BRISALCEV

VALEO metlice brisalcev stekel: COMPACT je brisalec z gibljivim kovinskim ogrodjem namenjen za poprodajno vgradnjo z univerzalnimi priključki.COMPACT FLAT BLADE je brisalec z prednapetim plastičnim ogrodjem. Obstajata dva modela enake kvalitete: Compact Revolution (poprodajna vgradnja za starejša vozila z univerzalnimi priključki) Compact Evolution (poprodajna vgradnja za novejša vozila s tipskimi priključki).

SILENCIO je kvalitetnejša izvedba brisalca tako v konstrukciji kot v materialu. Opremljen je z gibljivim kovinskim ogrodjem. Obstajata izvedbi Silencio Standard , ki je namenjen poprodajni vgradnji z univerzalnimi priključki, in Silencio Performance, ki je namenjen poprodajni vgradnji s tipskimi priključki. SILENCIO X-TRM je najnovejši in najkvalitetnejši izdelek. Je brez kovinsko vzmetene konstrukcije, nosilna letvica je predukrivljena in se na ta način s celo dolžino odlično prilega na steklo. Novejša vozila so že serijsko opremljena z metlico brisalca oznake X-TRM. V naši ponudbi so tudi metlice brisalcev za avtobuse in kamione z oznako TIR.

CHAMPION Našo ponudbo pri programu brisalcev stekla smo letos obogatili z novo blagovno znamko CHAMPION. Na voljo je več različnih izvedb. Izbirate lahko med brisalci s kovinskim ogrodjem, kot sta Champion Aerovantage in Champion Easyvision, in prednapetim plastičnim ogrodjem, kot sta brisalca izvedbe FLATBLADE. V to kategorijo spadata Champion Contact in Champion Easyvision.

BOSCH Naša tretja blagovna znamka, ki vam jo ponujamo in je ena izmed vodilnih v avtomobilski industriji, je BOSCH. Na voljo je več različnih izvedb. Izbirate lahko med brisalci s kovinskim ogrodjem, kot sta Bosch Superplus in Bosch Twin, in prednapetim plastičnim ogrodjem, kot sta brisalca izvedbe FLATBLADE. V to kategorijo spadata Bosch Aerotwin in Bosch Aerotwin Multiclip.

 

http://www.valeo.com

lepila

Lepila, KOZMETIKA in ZAŠČITA VOZILA

(lepila, tesnila, čistila)

Široko ponudbo kozmetike blagovnih znamk Loctite, Teroson, Arexons in drugih smo v letošnjem letu obogatili z izdelki blagovne znamke Ma-fra. Blagovna znamka Loctite je svetovno poznano kemijsko podjetje, ki izdeluje tehnična lepila, tesnila in maziva za proizvodnjo in široko potrošnjo. Od leta 1997 spadajo v skupino Henkel.

olja

OLJA, MAZIVA IN HLADILNE TEKOČINE

Wolf Oil Corporation je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1955 in je z leti postalo eno izmed največjih neodvisnih dobaviteljev na področju maziv. Naše podjetje zastopa blagovni znamki Wolf in Champion. Olja ustrezajo normativom in zahtevam tudi najmodernejših avtomobilskih motorjev in ostalih sklopov, ki potrebujejo mazanje. Poleg motornih olj in ostalih maziv za avtomobilsko industrijo so na voljo tudi hladilne tekočine, tekočine za stekla, kot tudi olja in maziva za kmetijsko mehanizacijo, stroje, industrijo in vozila za prosti čas. Iščete olje za vaše vozilo? Enostavno in hitro preko spletne strani: http://www.wolfoil.com/en/productaanbeveling.html

olja

OLJA

Motorna olja za vse vrste in tipe vozil.

zarnice

ŽARNICE

 

HELLA je neodvisno globalno podjetja s 100 letno zgodovino, katerega glavno poslanstv je zadovoljstvo vsake posamezne stranke. Že vrsto let se ukvarjajo z razvojem in produkcijo avtomobilskih žarnic. Njihov oddelek za razvoj in raziskave je v vrhu avtomobilske industrije, saj so med vodilnimi na področju inovacij. Prav novitete na trgu jim omogočajo, da ostajajo na vodilnem položaju.

GE je visoko tehnološko podjetje, ki se poleg storitvene in finančne dejavnosti ukvarja z izdelavo in distribucijo avtomobilskih žarnic. Njihove investicije v energijo, zdravstvo, transport in infrastrukturo se vračajo v tem, da podjetje deluje v več kot 100 državah po svetu in zaposluje 300.000 ljudi. Nenehno so v koraku s najnovejšimi tehnološkimi rešitvami, prav tako so znani po njihovi družbeni odgovornosti, saj skrbijo, da se pri produkciji svojih izdelkov pojavlja čim manj negativnih eksternalij, ki bi lahko posledično slabo vplivale na okolje.

BOSCH rojstvo podjetja globalnega Bosch sega v leto 1886, ko je svojo prvo delavnico v Stuttgartu odprl njegov ustanovitelj - Robert Bosch. V Sloveniji so predvsem znani po programu bele tehnike, vendar je njihov paradni konj dejavnost produkcije različnih avtomobilskih delov. V njihovi široki paleti avto delov je prostor tudi za avtomobilske žarnice. Njihova visoka kakovost izdelave zagotavlja odpornost na vibracije, dolgo življenjsko dobo in ohranjevanje tehničnih lastnosti skozi celotno obdobje uporabe.

 

 

Klicni center:
01/ 583 03 30