Domov | O Podjetju | Tehnološka konferenca | Novice | Facebook | Sitemap | RSS | Iskanje | Galerija | Obrazci | Certifikati kakovosti
Anet
Avtoelektrika

Valeo.eps

AVTOMOBILSKE SKLOPKE, VŽIGALNE SVEČKE, KABINSKI FILTRI, ELEKTRIČNI DELI

(RAZDELILNE KAPE, KRTAČKE,

MODULI, TULJAVE, PLATINE, PODVOLANSKA

STIKALA, ALTERNATORJI, ZAGANJAČI ...)

Podjetje VALEO je znan v svetu po svoji izredni kvaliteti izdelkov, ki so prepoznavni tako, da imajo tudi na originalnih vgradnih delih odtisnjen svoj znak. Eden izmed njihovih najpomembnejših programov so sklopke, kjer s svojimi inovacijami ter izboljšavami ves čas nudijo odlično podporo vsem pomembnejšim proizvajalcem avtomobilov pri iskanju boljših voznih lastnosti vozila ter večjega udobja voznika ter potnikov. Seveda pa so najbolj znani po svojih električnih delih. Avtomobilske vžigalne svečke, podvolanska stikala, razdelilne kape, platine, krtačke, module, električne motorje ter alternatorje in zaganjače lahko najdete skoraj v vsakem novem avtomobilu.

http://www.valeo.com/

Bosch.ai
Bosch.ai

SVEČKE, ŽARILNE SVEČKE, LAMBDA SONDE, MERILCI PRETOKA ZRAKA, ZAVORE, ČISTILCI IN ŠE VELIKO DRUGEGA

Svetovno znani proizvajalec avtomobilskih rezervnih delov, vodilni v inovativnosti oz. patentih.

http://www.bosch.si/

texa.ai

DIAGNOSTIČNA OPREMA

TEXA je proizvajalec najsodobnejše diagnostične opreme za vse vrste osebnih, poltovornih in tovornih vozil ter motornih koles.

http://www.texa.com/

Hella.eps

ALTERNATORJI, ZAGANJAČI, MERILCI PRETOKA ZRAKA,

RAZNE ELEKTRIČNE KOMPONENTE

Nemški proizvajalec, znan predvsem po električnih delih.

http://www.hella.com/

eyquem.ai

VŽIGALNE SVEČKE, ŽARILNE SVEČKE

EYQUEM je proizvajalec vžigalnih svečk, žarilnih svečk in vžigalnih kablov.

http://www.eyquem.com/

bougicord

VŽIGALNI KABLI, VÆIGALNE TULJAVE, TIPALA, SENZORJI

BOUGICORD je vodilni evropski proizvajalec vžigalnih sistemov (vžigalni kabli, vžigalne tuljave in senzorji). Njihov obseg produktov je verjetno eden največjih in prav tako so njihovi produkti eni najkvalitetnejših. Je partner številnih mednarodnih proizvajalcev vozil kot so Ford, Citroen, Peugeot, Renault, Nissan, Volkswagen,...

www.bougicord.com/

vernet

TERMOSTATI, TERMOSTIKALA, DRUGA STIKALA

VERNET je francoski proizvajalec termostatov, termostikal in drugih stikal.

fiamm

AKUMULATORJI

Italijanska skupina FIAMM, ki je že dolgo prisotna na globalnem trgu rezervnih avtomobilskih delov, v svojih raziskovalno - razvojnih centrih vedno znova izumlja in izboljšuje svoje produkte glede na hitre spremembe potreb na trgu. Ravno zato je postala ena vodilnih proizvajalcev na področju izdelave akumulatorjev.

sidat

ELEKTRIČNE ČRPALKE GORIVA

S.I.D.A.T je italijanski dobavitelj električnih črpalk goriva in lambda sond.

ngk

VŽIGALNE IN ŽARILNE SVEČKE, LAMBDA SONDE, VŽIGALNI KABLI

NGK je japonski proizvajalec vžigalnih, žarilnih svečk, lambda sond ter vžigalnih kablov. Prisoten v vseh največjih znamkah proizvajalcev avtomobilov, še posebej v japonskih znamkah.

denso

HLADILNI SISTEMI, VŽIGALNI SISTEMI

DENSO je japonski proizvajalec raznih komponent, kot so hladilni sistemi, vžigalni sistemi, diesel in drugi električni in elektronski deli. Najdete ga skoraj v vsakem vozilu japonskega porekla, vse bolj pogosto pa tudi v evropskih vozilih.

bosch

BOSCH DIESEL

Diesel oddelek v sklopu mednarodne mreže skrbi za nenehen razvoj, proizvodnjo ter distribucijo diesel sistemov. Posledično so vozila čistejša, bolj zelena«, vožnja pa bolj ekonomična, predvsem na račun boljšega izkoristka goriva. Ni odveč podatek, da gre za največjega svetovnega proizvajalca diesel injektorskih sistemov. Diesel program je sestavljen iz 4 kategorij: EDC (Electronic Diesel Control), upravljanje zračnih, injektorskih ter izpušnih sistemov.

delphi

DELPHI DIESEL

Svetovno znani proizvajalec avtomobilskih delov, ki stremi k vedno novim rešitvam na področju diesel sistemov (Delphi Common Rail sistemi so znani po inovacijah za boljši izkoristek ter zmanjšanje CO2). Večina večjih avtomobilskih proizvajalcev se poslužuje njihovih rešitev, kot npr. VAG skupina - novi VW Polo BlueMotion velja za najčistejši avto na trgu. Poleg tega imajo izredno dobro organizirano mrežo tehnične podpore in izobraževanj.

 

Klicni center:
01/ 583 03 30