Domov | O Podjetju | Tehnološka konferenca | Novice | Facebook | Sitemap | RSS | Iskanje | Galerija | Obrazci | Certifikati kakovosti
Anet
Novice

Sledimo novostim na trgu

Preizkušamo in uvajamo nove produkte ...
Več ...
 

Super ponudba v trgovinah ADEL AVTODELI - 20 % na vse zimske pnevmatike in gratis premontaža

AkcIja traja od 1.11. do 30.11.2014 ...
Več ...
 

Prijave na 9. tehnološko konferenco že zbiramo

Zagotovite si mesto na edinstvenem dogodku že zdaj ...
Več ...
 

VZTRAJNIKI VALEO

Če želite ponuditi učinkovitost, vzdržljivost, udobje in najvišjo vrednost denarja...
Več ...
 

Pravila nagradnega žrebanja

PRAVILA NAGRADNEGA ŽREBANJA
Nagradno žrebanje nagrad v okviru dogodka “ADEL-ov dan odprih vrat” bo potekalo na hišnem sejmu/zabavi dne 26. 5. 2012, pred poslovno stavbo podjetja Adel d.o.o., Stegne 31, 1000 Ljubljana. Za nagrade se potegujejo vsi povabljeni obiskovalci, ki bodo kupili srečko(e). V žrebu ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Adel d.o.o. oz. v vseh njegovih franšizah, njihovi družinski člani ter vsi, ki kakorkoli sodelujejo v organizaciji dogodka. Cena srečke je 5 EUR/kos. Obiskovalec lahko kupi neomejeno število srečk do razprodaje razpoložljivega števila srečk, katerih je 2200 kosov. Srečka je sestavljena iz dveh delov. En del srečke z identifikacijsko številko obiskovalec vrže v žrebalno posodo, drugi del pa shrani pri sebi. Ta del srečke bo v primeru žreba veljal kot dokazilo za istovetnost dobitne srečke.

NAGRADNO ŽREBANJE
Nagradno žrebanje bo dne 26. 5. 2012 pred poslovalnico Adel v Ljubljani, Stegne 31. V žrebanju sodelujejo vsi, ki bodo v žrebalno posodo na prireditvenem prostoru pravočasno oddali srečko(e). Iz bobna bo izžrebana srečka določene barve in z zaporedno številko. Srečnež, ki bo imel isto številko na delu srečke, ki ga bo hranil pri sebi, bo s tem delom srečke dokazoval istovetnost srečke. Nagrade bodo podarjene samo tistim dobitnikom, ki bodo v času žreba srečke prisotni na žrebu in bodo nagrado takoj prevzeli. V primeru, da prejemnika izžrebane nagrade ne bo na prireditvenem prostoru v času žreba oz. nagrade ne bomo mogli podeliti na licu mesta, bomo žreb taiste nagrade ponovili do končne predaje nagrade nagrajencu, ki jo bo prevzel takoj. Nagrada ni izplačljiva v gotovini.

OBVEZNOSTI DOBITNIKOV NAGRAD
O žrebu nagrad se bo pisal zapisnik, v katerega bo zapisano ime in priimek ter stalni naslov vseh dobitnikov nagrad. Prejemnik prve nagrade avtomobila NISSAN MICRA je po Zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan predložiti fotokopijo davčne številke in osebne izkaznice ter plačati akontacijo dohodnine na račun podjetja Adel d.o.o., ki jo bo odvedel Davčni upravi. Dobitniki preostalih nagrad so dolžni pravilno izpolniti Obrazec o prejemu nagrade, na podlagi katerega bo podjetje ADEL d.o.o. obračunal in odvedel predpisano dohodnino. Podatki prejemnikov nagrad bodo hranjeni v arhivu podjetja Adel d.o.o..

NAGRADE
Prejemnik prve nagrade - osebnega vozila NISSAN MICRA - se obvezuje, da bo nalepke podjetja Adel d.o.o., s katerimi je označeno vozilo, v promocijske namene organizatorja, ohranil na vozilu vsaj do 26. 5. 2013 oz. 12 mesecev.

VEČ INFORMACIJ O NAGRADNI IGRI
Organizator nagradnega žrebanja je Adel, d.o.o., Stegne 31, 1000 Ljubljana.

Več informacij o nagradnem žrebanju najdete na spletnem naslovu: www.avto-deli/adelov_hisni_sejem.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Klicni center:
01/ 583 03 30